Η Ενεργειακή Άρτας ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2010 από τους Κωνσταντίνο Μπαλάφα – Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Ε.Μ.Π. και την Αλέξια Δαμουλιάνου – Ειδικό Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου / Management Επιχειρήσεων και δραστηριοποιείται δυναμικά στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας  και Εξοικονόμηση Ενέργειας.

Η εταιρεία μας προσφέρει λύσεις για φωτοβολταϊκά συστήματα σε πάρκα καθώς και οικιακές και επαγγελματικές στέγες. Το «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ» είναι το αναβαθμισμένο πρόγραμμα, που στοχεύει στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην ενεργειακή αυτονομία των σπιτιών.Στόχος μας είναι η παραγωγή και αποθήκευση ενέργειας από ΑΠΕ και την εγκατάσταση «έξυπνων» συστημάτων διαχείρισης ενέργειας.
Στόχος της εταιρίας είναι η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, μέσω της συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης νέων τεχνολογιών, που συμπληρώνουν την τεχνογνωσία της.


Η Ενεργειακή Άρτας είναι πιστοποιημένη με το Διεθνές Πρότυπο Ποιότητας ISO 9001:2008 από τον φορέα TUV, Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ελέγχων και Πιστοποιήσεων. Το πεδίο εφαρμογής του πιστοποιητικού περιλαμβάνει

  • Μελέτη – Εγκατάσταση – Εμπορία & Συντήρηση Φωτοβολταϊκών Έργων.
  • Μελέτη – Επίβλεψη – Κατασκευή & Συντήρηση Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων.
  • Εμπορία  Ηλεκτρομηχανολογικού Εξοπλισμού.
  • Ενεργειακή Μελέτη
  • Ρύθμιση Αυθαιρέτων.

Η ραγδαία αύξηση της τιμής πετρελαίου θέρμανσης κατέστησε επιτακτική την ανάγκη αναζήτησης νέων, εναλλακτικών πηγών θέρμανσης.

Αυτό έκανε και εμάς, το ανθρώπινο δυναμικό της ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ, να αναζητήσουμε ολοκληρωμένες, οικονομικές και οικολογικές λύσεις.

Είμαστε λοιπόν σε θέση πλέον, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας, να σας προτείνουμε το καταλληλότερο μέσω θέρμανσης.

Τωρα και μεσα απο το νεο μας eshop στην αρτα στην πύλη http://www.energeiaki-artas.gr/

Επιδιώκουμε την τηλεφωνική επικοινωνία με εσάς γιατί η προσωπική επαφή είναι αυτό που κάνουμε τόσα χρόνια και μπορεί να μας διαφοροποιήσει σε μια αγορά ως επί το πλείστον απρόσωπη. Στόχος μας είναι, αφού αγοράσετε μια φορά από εμάς να μας συγκαταλέγετε μεταξύ των επιλογών σας για επόμενες αγορές. Με λίγα λόγια επιδίωξή μας είναι να έχουμε ευχαριστημένους πελάτες που τους εξυπηρετούμε σωστά και γρήγορα.

Προχωρήστε λοιπόν στις επόμενες σελίδες και δείτε την μεγάλη γκάμα προϊόντων που προσφέρουμε σε ανταγωνιστικές τιμές και ενημερωθείτε για νέα προϊόντα και υπηρεσίες της αγοράς. Θα είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για ότι διευκρινίσεις χρειαστείτε. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ευχαριστούμε.