ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εξωτερική Θερμομόνωση

εξωτερικη θερμομονωση αρτα

Τι είναι η Εξωτερική Θερμομόνωση;

Ως εξωτερική θερμομόνωση ορίζεται ένα σύστημα, στο οποίο η θερμομόνωση δε διακόπτεται στα σημεία ένωσης των διαφορετικών δοµικών στοιχείων. Στο σύστημα αυτό το θερμομονωτικό υλικό τοποθετείται στην εξωτερική επιφάνεια του κτιρίου, και αποτελεί την πλέον αποτελεσματική λύση για την εκ των υστέρων θερμομόνωσης υφιστάμενων κτιρίων.

Τι χαρακτηρίζει ένα αποτελεσματικό Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης;

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης θα πρέπει να παρέχει άριστη θερμομόνωση και να διαθέτει μεγάλη αντοχή στο χρόνο, τις καιρικές συνθήκες, τις μηχανικές καταπονήσεις, τις ανεμοπιέσεις, τις ισχυρές κρούσεις και οποιαδήποτε επίδραση μπορεί να επηρεάσει την λειτουργία του συστήματος.

Τι προσφέρει ένα αποτελεσματικό Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης;

Εξοικονόμηση ενέργειας έως και 58%.

Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων
Προστασία κτιρίων
Προστασία περιβάλλοντος
Αισθητική αναβάθμιση.

Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης
Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης για παλαιοτέρα ή καινούργια κτίρια. Πρόκειται για το αποτέλεσμα συνεργασίας των κορυφαίων εταιριών στο χώρο της δόμησης.
Πλεονεκτήματα Kelyfos

Η Εξοικονόμηση Ενέργειας, η Εγγύηση Κατασκευής και η άψογη Τελική Επιφάνεια, είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής ενός συστήματος .

Το ολοκληρωμένο, πιστοποιημένο από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Πιστοποιήσεων ΕΟΤΑ σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης “KNAUF THERMOPROSOPSIS” παρουσιάζει πλήθος πλεονεκτημάτων και αποτελεί τον σύγχρονο τρόπο θερμομόνωσης νέων αλλά και παλαιών κτιρίων και διαθέτει σήμανση CE, γεγονός που εξασφαλίζει την άριστη ποιότητά του.

Κατά την εφαρμογή του συστήματος δόμησης Knauf THERMOPROSOPSIS επικολλώνται θερμομονωτικές πλάκες ειδικών προδιαγραφών, εξωτερικά στις όψεις των κτιρίων. Στην συνέχεια διαμορφώνονται επάνω τους τα επιθυμητά διακοσμητικά αρχιτεκτονικά στοιχεία (σκοτίες, κορνίζες κτλ) και τέλος εφαρμόζονται υψηλής ποιότητας επιχρίσματα ενισχυμένα με κατάλληλο υαλόπλεγμα. Τα τελικά επιχρίσματα είναι έγχρωμα ή λευκά.
Ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του κάθε κτιρίου και τις απαιτήσεις σας, η Knauf προτείνει τρεις διαφορετικές επιλογές καλύπτοντας κάθε κατασκευαστική σας ανάγκη.

Κατεβάστε το τεχνικό φυλλάδιο των συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης Knauf Thermoprosopsis εδώ.

Επικοινωνία

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *