Ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά της MALTEZOS που την καθιέρωσαν στην αγορά και την ξεχωρίζουν ποιοτικά από τον ανταγωνισμό στον κλάδο των ηλιακών θερμοσιφώνων, είναι η ανώτερη ποιότητα πρώτης ύλης που χρησιμοποιεί στα προϊόντα της καθώς και οι 2 γραμμές παραγωγής προϊόντων. Η ΜΑΛΤΕΖΟΣ παράγει ανοξείδωτα ηλιακά συστήματα με ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας 316L HiMo και Εμαγιέ (glass) ηλιακά συστήματα υψηλών προδιαγραφών.

Οι 10 Λόγοι που επιλέγω ΜΑΛΤΕΖΟΣ:
1.Συστάσεις. Η συντριπτική πλειοψηφία των νέων πελατών της MALTEZOS, προέρχεται από συστάσεις άλλων ικανοποιημένων πελατών της.
2.Υψηλή απόδοση του ηλιακού καθόλη τη διάρκεια ζωής του. Οι ανοξείδωτοι ηλιακοί θερμοσίφωνες MALTEZOS που έχουν δοκιμαστεί με βάση το Ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 12976, έχουν αξιολογηθεί με την ανώτερη ενεργειακή κατάταξη Α (4 ήλιοι) από τον ΕΛΟΤ.
3.Μεγάλη διάρκεια ζωής. Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες MALTEZOS, κατασκευάζονται με όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις που τους εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση και μεγάλη αντοχή για πολλά χρόνια.

 1. Δίκτυο εξειδικευμένων Συνεργατών. Το πολυετές και σταθερό δικτυο συνεργατών της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα που απαρτίζεται από Μηχανολόγους- Τεχνικούς εξασφαλίζει την σωστή ενημέρωση για την ορθή επιλογή αγοράς ηλιακού ΜΑΛΤΕΖΟΣ ανάλογη των απαιτήσεων του πελάτη και παρέχει υποστήριξη πριν και μετά την πώληση.
 2. Αξιολόγηση των αναγκών σας με δωρεάν επίσκεψη. Η υπηρεσία αυτή παρέχεται με εντελώς δωρεάν επίσκεψη έμπειρου στελέχους της εταιρείας στο κτήριο του ενδιαφερόμενου, προκειμένου να εκτιμηθούν υπεύθυνα οι τεχνικοί περιορισμοί και οι απαιτήσεις της εγκατάστασης, καθώς και ο προσδιορισμός της απαιτούμενης δαπάνης σύμφωνα με την λύση που επιλέγεται.
  6.Value for money. Η τιμή απόκτησης των προϊόντων και των υπηρεσιών της MALTEZOS ανταποκρίνονται πλήρως στην ποιότητα που αντιπροσωπεύουν καθιστώντας την επένδυση του πελάτη ως την πλέον συμφέρουσα στην αγορά.
  7.Η εγγύηση της MALTEZOS η οποία διασφαλίζεται με την υπευθυνότητα και τη συνέπεια που χαρακτηρίζει την εταιρεία για περισσότερα από 39 χρόνια, από την ίδρυσή της. Η εταιρεία ΜΑΛΤΕΖΟΣ εξασφαλίζει πλήρως τον πελάτη ακόμα και στην περίπτωση πλήρης αντικατάστασης προιόντος όταν αυτό καθίσταται απαραίτητο.
  8.Μελέτη και υλοποίηση κεντρικών συστημάτων για την πλήρης κάλυψη των αναγκών σε ζεστό νερό σε μεγάλες κατοικίες (συγκροτήματα), ξενοδοχεία και βιομηχανίες.
  9.Τεχνική υποστήριξη (after sales support) η οποία καλύπτει τόσο τις ανάγκες περιοδικής συντήρησης για την αποδοτική λειτουργία των προϊόντων της εταιρείας, όπου αυτή προβλέπεται, όσο και τυχόν έκτακτες βλάβες που μπορεί να προκύψουν ανεξαρτήτως της αιτίας που τις προκάλεσε. Η εταιρεία δεσμεύεται για άμεση παροχή τεχνικής εξυπηρέτησης τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τη λήξη της εγγύησης του προϊόντος, καθόλη τη διάρκεια ζωής του. Τα εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρείας στην περιοχή της Αττικής και των εξουσιοδοτημένων συνεργατών μας στην υπόλοιπη Ελλάδα αναλαμβάνουν την υπεύθυνη και αποτελεσματική αντιμετώπιση τυχουσών βλαβών στα προϊόντα μας.
  10.Πιστοποιήσεις ποιότητας. H MALTEZOS εγγυάται ότι όλοι οι τύποι ηλιακών συλλεκτών και θερμοσιφώνων έχουν περάσει επιτυχώς μια σειρά από αυστηρές μετρήσεις και ελέγχους από εργαστήρια (ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, EUROFINS) όπως:
  • τήρηση προτύπων ΕΝ 12975, ΕΝ 12976
  • πιστοποίηση ποιότητας Solar Keymark
  • DCL product conformity

Η δε τήρηση των προδιαγραφών επιτηρείται και επιθεωρείται διαρκώς από τους παρακάτω διεθνείς οργανισμούς:
• MIRTEC – EBETAM
• ICIM
• DCL
Σας Μιλάνε Για Ανοξείδωτο Ηλιακό Θερμοσίφωνα; Όλη Η Αλήθεια Εδώ.

Ο ανοξείδωτος χάλυβας 316L HiMo, που έχει επιλεγεί από την εταιρεία ΜΑΛΤΕΖΟΣ για την κατασκευή των θερμοδοχείων της και αποτελεί την υψηλότερη ποιότητα στην κατηγορία του ανοξείδωτου χάλυβα, κατασκευάζεται στις Σκανδιναβικές χώρες με πολύ υψηλά ποιοτικά πρότυπα. Άλλωστε ο ανοξείδωτος χάλυβας 316L HiMo πληρροί όλες τις απαιραίτητες πιστοποιήσεις ποιότητας και αποδεικνύεται από διεθνούς φήμης οργανισμούς και ερευνητικά ινστιτούτα ότι ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι κατάλληλος στην χρήση θερμοδοχείων.
Τα ανοξείδωτα θερμοδοχεία έχουν:
• Πολύ υψηλή ανθεκτικότητα στη διάβρωση.
• Εξαιρετική αντίσταση τόσο στις χαμηλές όσο και στις υψηλές θερμοκρασίες.
• Αισθητική τελειότητα στο εξωτερικό φινίρισμα.
• Αναλλοίωτη ποιότητα στο νερό που αποθηκεύουν από το δίκτυο.
• Σημαντικά μικρότερο βάρος από τα εμαγιέ θερμοδοχεία.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΤΗΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ.